ACTIVITY CENTAR

Deci su potrebne vežbe da se pravilno razvijaju i steknu samopouzdanje. Današnji tempo života je veoma brz i bazične vežbe nisu deo njega. Deca sve više vremena provode igrajuci igrice i gledajući televizor, što je jedan od osnovnih i potencijalnih uzroka za nastajanje različitih vrsta deformiteta i gojaznosti.

Danas svako treće dete ima problema sa lokomotornim sistemom (ravna stopala, deformiteti kičmenog stuba, deformiteti grudnog koša i prekomerna težina) što je posledica pasivnog načina života. Neaktivnost sa sobom povlači i još niz drugih problema, kao što je problem sa koncentracijom.

Školica sporta svoj program i rad bazira na najnovijim naučnim saznanjima iz oblasti zdravstvene preventive, sporta, pedagoške prakse i metodike sportskog časa.

Plivanje

U vidu dodatnog treninga u ponudi imamo bazen koji je prevashodno namenjen potrebama dece. Obuka plivanja, korekcija i usavršavanje plivačkih tehnika, odvija se uz nadzor stručnih trenera koji svojim dugogodišnjim iskustvom i pedagoškim pristupom, omogućavaju svakom detetu da se opusti i oseća sigurno.

Aktivna deca su zdrava deca!!!

Foto album

Adresa:
BAZEN DYNAMIC, Dunavska 62, Beograd

Kontakt
Mob: 064 / 27 48 571

Email:
info@activitycentar.com

www:
http://activitycentar.com