BALETSKI STUDIO „PROFIZIO“

Ideja o baletskom studiju rodila se iz iskrene želje da prenesemo znanje koje smo godinama sticale, svesne koliko je ono dragoceno i lepo. Stvorile smo mesto na kojem će deca učiti i biti srećna, družiti se i razvijati. Kojeg će se, kad odrastu, rado sećati. Mesto na koje će i odrasli dolaziti iz svojih razloga, ali u kojem će ostajati zbog osećaja da tu pripadaju, da su oko njih ljudi koji misle i žele isto. Ovaj studio je mala zajednica svih nas, naša proširena porodica, a mi smo Dunja i Nada.

ZAŠTO IZABRATI PROFIZIO?

• Balans – Pravi odnos između igre i učenja.
• Programi – Posebno osmišljeni i bazirani na višegodišnjem iskustvu u radu sa decom.
• Predavači – Kvalifikovani i iskusni.
• Muzika – Pažljivo odabrana za svaki program i uzrast.

PROGRAM ZA DECU BALET

U našem studiju deca su podeljana po grupama od 3 do 16 godina. Dok se mališani kroz igru, muziku i zabavne baletske vežbe prilagođene njihovom uzrastu upoznaju sa ovom umetnošću, razvijaju koordinaciju, motoriku i ljubav prema igri, stariji uče osnove klasičnog baleta na zanimljiv i njima razumljiv način.
Stečeno znanje će deci koja završavaju osnovnu školu, a zainteresovana su za srednju baletsku, olakšati prijemni ispit za odseke savremeni ples ili narodna igra, za koje nije neophodno završiti nižu baletsku školu Lujo Davičo.
Na časovima se rade vežbe klasičnog i savremenog baleta, kao i koreografije. Radi lakšeg izvođenja baletskih figura, balerine jednom nedeljno imaju i obavezan čas gimnastike.

PROGRAM ZA MAME I BEBE

„Mame i bebe“ je posleporođajna aktivnost koja će da vas dovede u kondiciju za tili čas, i to dok provodite vreme sa svojom bebom.
Uz dobru muziku i neprestano kretanje, Vaša beba će uživati dok Vi plešete.
Program je sličan redovnom baletskom klasu; uključuje vežbe kod štapa i na sredini sale. Za vreme časa posebna pažnja se posvećuje oblikovanju mišića i pravilnom držanju tela.

Foto album

Adresa:
Vojvode Stepe 244, Beograd

Kontakt
Mob: 063 / 83 52 435

Email:
balletprofizio@gmail.com

www:
https://sr-rs.facebook.com/profizio/