DANCE PLUS

DANCE PLUS je baletski studio za moderan i džez balet.

STUDIO je osnovan 1991. godine. U proteklom periodu se afirmisao učešćem na velikom broju manifestacija: muzičkim festivalima, TV šou programima, koncertima, modnim manifestacijama, poslovnim prezentacijama, reklamnim kampanjama, sportskim priredbama i dr.

Dance Plus studio je clan UNESCO Medjunarodnog plesnog Saveta – CID – Conseil International de la Danse/International Dance Council , sa sedistem u Parizu.

Rad sa plesačima je organizovan po uzoru na prestižne škole džez baleta u Evropi i svetu. Plesači su podeljeni u grupe koje odgovaraju uzrastu i nivou znanja, I to:

  • Dve pripremne grupe za predškolski uzrast , od 4-6 godina
  • Četiri grupe devojčica školskog uzrasta, od 7-14 godina
  • Grupe za tinejdžere – srednjoškolce
  • Grupa za studente
  • Grupa za odrasle

Osim prema uzrastu, plesači su u grupe raspoređeni i prema nivou znanja, a postoje: pripremni, početni, srednji, napredni i profesionalni nivo.

Studio se nalazi u blizini Botaničke baste, na uglu ulica Cvijiceve i Takovske, lokaciji koja je izuzetno dobro povezana i lako dostupna iz svih delova grada (adresa Bulevar despota Stefana 68a). Baletska sala i prateci sardžaji najsavremenije su opremljeni .

DANCE PLUS predvodi gospođa Olja Matković koreograf internacionalnog obrazovanja, sa dugogodišnjem iskustvom u oblasti modernog i i džez baleta.

Foto album

Adresa:
Bulevar despota Stefana 68a (ugao Cvijićeve i Takovske), Beograd

Kontakt
Mob: 065 / 304 40 40

Email:
office@dance-plus.net

www:
http://www.dance-plus.net