ESCAPE GAME

Room Escape rodjendani Beograd

Proslava rodjendana u centru Beograda. U rodjendanskoj ponudi imamo tri tematske sobe i Escape Café gde služimo hranu, piće i tortu. Za sve informacije posetite http://escapegame.rs/rodjendani.html ili nas pozovite na 063 224 201 – otvoreni smo za dogovore oko termina i organizacije posluženja.

Rodjendani su namenjeni starijoj deci, preko 10 godina a naše ljubazne GameMasterke će se pobrinuti da zabava protekne na najbolji mogući način.

Tematske sobe su:

Misterije
/Sherlock Holmes/Old School
Jedan sat, jedan cilj, jedan izlaz! Old school originalna postavka igre bega iz sobe u kojoj vas čeka niz problemskih situacija koje treba otkriti, rešiti i povezati a sve u rustično mističnom okruženju klasične Escape Game detektivske uloge. Za uspešno rešavanje i izlazak iz sobe će vam biti potrebna jedna moć i dva oružja. Moć timskog rada i najsmrtonosnije oružje od svih, vaš mozak i zdrav razum.

Laboratorija
/Tajni projekat/Ludi naučnik
Potpuno novi koncept logičkog izazova…u kom ćete biti zaključani u sobi…ili sobama, sa puno zadataka koje treba rešiti. Laboratorija ludog naučnika je mesto u kom je vaš cilj da organizujete svoj tim i u roku od 60 minuta istražite tajnu laboratoriju, pronadjete skrivene objekte, upotrebite ih na pravi način i otkrijte misteriju projekta na kom je radio ludi naučnik… I, naravno, pobegnete iz sobe!!!

Enigma
/Dešifrovanje/Špijunska misija
Saveznički štab, 1941. godina. Presretnuta je nemačka poruka koju, uz najveće napore, saveznički kriptografi ne uspevaju da dešifruju. Pretpostavlja se da sadrži naređenja ključna za dobijanje rata. Otkrivena je lokacija jedne Enigma mašine pomoću koje se poruka može dešifrovati. Vaš tim špijuna ima zadatak da se infiltrira u nemački štab, pronađe mašinu i otkrije sadržaj poruke – u 60 minuta koliko ima do promene straže!

Svemir
/Misija novog doba
Dobar dan. Govori vaš brodski računar. Pre nedelju dana, zračenje vanzemaljskog porekla onesposobilo je svu tehnologiju na Zemlji, neprestano izazivajući kvarove na električnim uređajima. Izvor je detektovan na Asteroidu 224. Vaša misija je da odletite na asteroid, otkrijete izvor i onesposobite ga. Požurite. Sudbina civilizacije ljudi je u vašim rukama. Srećno.

Šta je real life room escape?
Real escape the room game ili igra bega iz sobe je inventivna i interaktivna igra rešavanja niza zagonetki uživo u kojoj tim pomoću eksperimentisanja sa realnim objektima rešava misteriju i ima zadatak da unutar odredjenog vremenskog okvira izadje iz sobe. Jedinstvenost ove igre je u tome što se igrači zapravo nalaze fizički unutar priče.

EscapeGame je prva beogradska real-life igra bega iz sobe. Baš kao i njen web ekvivalent, igrači su bačeni u svet intriga, zagonetki i tajnih kodova – s tim što ovo nije video-simulacija nego realna soba. Izazov za igrače je konstruisanje bega iz sobe u borbi protiv vremena tj. sata koji otkucava 60 minuta.

Escape VS Igraonice
Ako su vaša deca prerasla igraonice – Escape je prava stvar za njih! Igra je uzbudljiva, dinamična, deca obožavaju ovaj vid zabave a kroz igru uče razne stvari. Pre svega važnost timskog rada i veštine komunikacije.

Molimo da razumete da su sve Escape igre, u svetu pa i kod nas, dizajnirane kao igre za odrasle. Deca uživaju u atmosferi, u ulozi detektiva ili tajnog agenta ali generalno zagonetke teško rešavaju samostalno. Naše Game Masterke će im naravno pomoći u svakom koraku gde zapnu ali vas molimo da ne očekujete da samostalno reše sve jer je stepen težine prilagodjen odraslima i deca se moguće sa mnogim stvarima nisu još susrela. Ovo neće pokvariti zabavu, naprotiv, ali nam je važno da vi, kao roditelji razumete koncept kako ne bi došlo do nesklada u očekivanjima.

Foto album

Adresa:
Topličin venac 3, Beograd

Kontakt
Mob: 063 / 224 201

Email:
info@escapegame.rs

www:
http://escapegame.rs