Family yoga by BB – MKS Zoran

MKS Zoran

Family yoga by BB

29.april od 10:30 – 12:00 h

“Ne morate biti jedno drvo, budite suma! Ne budite samo riba, budite celo jato riba koje plivaju u tandemu. Lanac planina je impresivniji od jedne planine, i cela bašta cveca je lepša od jednog pupoljka.”

Yoga u grupi je zabavna varijacija u odnosu na individualnu jer pomaže deci da nauče i razvijaju se na način koji nije moguć individualnim vežbanjem. Yoga u grupi pomaže da deca obrate pažnju jedni na druge, pomaže im da se fokusiraju i podstiče empatiju. Kada je vežba cela porodica, ona neguje odnose i razvija samoexpresiju kao i podršku za ostale članove porodice. Bilo koja poza moze biti transformisana u grupnu pozu. Yoga ustanovljava sistem vežbanja, dobrog zdravlja i brige za sebe kao porodične prioritete.Porodice koje se zajedno igraju, su bolje povezane I razvijaju dublje,znacajnije veze od porodica koje ne komuniciraju ili samo gledaju televiziju uveče. Ustanite,povežite se i vežbajte zajedno. Yoga povezivanje je najbolje zajedno!

Zasto je Yoga sjajna za decu?
Yoga je jednostavan i organizovan sistem onoga sto je prirodno za decu, to je umetnost fiksiranja tela i uma, koja vodi ka ukupnom osećaju snage, fleksibilnosti i blagostanja. Yoga nas pomera, isteže, savija i ojačava naše telo. Ali ona isto tako pomera, isteže i savija naš um. Moze da pomogne deci da uvedu kontrolu u njihove aktivne zivote, moze da im pomogne da postanu bolji sportisti, bolji djaci, čak i bolji prijatelji, braća i sestre i članovi porodice. Najbolje od svega, Yoga pomaže deci da uvide sopstvenu lepotu, pojačavajući sopstveno samopouzdanje, pomažući im da se osećaju udobno u svojim telima i da dodju u dodir sa onim što jesu iznutra. Ali Yoga ne menja ništa fundamentalno u vezi dece. Ona samo pomaže da se ona lepota koja vec postoji u njima izbrusi,doradi I neguje. A ta lepota je energija života.
Ali da li se mogu mama, tata, brat i sestra pa čak i baba i deda uključiti u sve to? Naravno! Yoga je izvor zabave za celu porodicu.

Radionicu vodi Biljana Besevic, diplomirani pedagog, energetski psiholog –prakticar i instruktor Hatha i prenatal joge.
Izučavala različite terapeutske pravace u okviru Sistemske porodicne terapije kod neuropsihijatara Radmile Micovic, Marklene Milojkovic i klinickog psihologa Jelene Srne, zatim- joge i joge za trudnice u okviru razlicitih skola: Joga Saveza Srbije I Vidya skole joge Dragana Loncara i Energetske psihologije na Astroloskom Institutu Johannes Kepler kod profesora Aleksandra Imsiragica I dr.Lee Imsiragic..

Nedelja 29.04. u 10:30 -12h Nalazimo se na parkingu Ade safari (restoran “Opušteno”) Radionica će se održati u hladu drveća u krugu trim staze ili u Yoga parku na Adi. Ponesite yoga podmetače, prostirke za plažu, peškire…
P.S. Jedan manji broj prostirki poneće i organizatri ove radionice

CENA

1000din. porodična karta – za prijavljene na mailing listu
1300– za ostale
Plaćanje na licu mesta – cena duplo veća
Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice…

Obavezno zakazivanje na telefon/sms/inbox

Adresa:
Jurija Gagarina 55, Beograd

Kontakt:
mob/062 8842560