GIMNASTIČARSKI KLUB „RITAM“

Gimnastički klub „Ritam“ se bavi ritmičkom gimnastikom, i osnovan je 2002. godine.

Jedan od naših ciljeva je da se što veći broj devojčica uključi u trenažni proces, što je preduslov za kvalitetnu selekciju i postizanje vrhunskih rezultata. Osim rezultata, svakako je važna i činjenica da ovaj, izuzetno lep ženski sport, sadrži mnoge elemente koji devojčicama obezbeđuju zdrav, normalan i harmoničan razvoj osnovnih psihofizičkih sposobnosti.

Glavni trener i direktor kluba je naša najuspešnija ritmičarka svih vremena, Milena Reljin Tatić. Pored toga što je deset godina, tokom osamdesetih, bila u svetskom vrhu (finalista na Olimpijskim igrama 1984. Los Anđeles – 5. mesto i 1988. Seul – 9. mesto, učesnica na 5 svetskih prvenstva i finalista po rekvizitima na 4 evropska prvenstva), ima i preko dvadeset godina trenerskog iskustva. Uz nju, u klubu radi još 19 bivših ritmičarki i iskusnih trenera.

Naš škola ritmičke gimnastike organizuje treninge na 9 punktova u Beogradu (Pinki-Zemun, Šumice, Banjica, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, OŠ Mladost, OŠ Jelena Ćetković, OŠ Drinka Pavlović, OŠ Svetozar Marković, OŠ 22. oktobar) u kojima vežba 400 – 450 devojčica. U hali Pinki-Zemun se održavaju i treninzi ritmičke gimnastike prilagođeni devojkama i ženama.

Video prezentacija

Adresa:
Beograd

Kontakt
Mob: 065 / 31 86 722
Mob: 063 / 31 86 72

Email:
ritambgd@gmail.com

www:
ritam.org.rs