Hotel „Mir“ Zlatibor

HOTEL MIR je prvi izbor za sve ljubitelje aktivnog odmora, uživanja u prirodi i svih drugih aktivnosti koje nudi Zlatibor.

Ukoliko želite pravi odmor u bilo koje doba godine, jedinstveno iskustvo, prostrane i udobne sobe i apartmane, mir i tišinu, pogled koji je neverovatan iz svih soba našeg hotela, vaš smeštaj na Zlatiboru potražite kod nas.

HOTEL MIR vam pored udobnog smeštaja na Zlatiboru nudi i restoran nacionalne kuhinje, wellness centar, tim bilding i seminare, dečiju igraonicu, prostrano privatno dvorište, privatni parking i još mnogo toga…

Hotel se nalazi na samo 800 metara od centra Zlatibora, zlatiborske pijace i prvih skijališta za početnike i smešten je na proplanku koji pruža neverovatan pogled na sve četiri strane sveta. Uživajte u pogledu iz vaše sobe na ski centar Tornik, Čigotu, Zlatiboske pašnjake, livade.

Jedan od specijaliteta HOTELA MIR je dečija igraonica koja je otvorena ka privatnom, ograđenom i prostranom dvorištu hotela tako da se mališani mogu bezbrižno igrati i unutra i napolju.

Tokom leta na uređenom travnjaku postavljamo razne rekvizite i sprave za najmlađe dok tokom zime organizujemo pravljenje snežnih tobogana, dvoraca, sneška belića i svega ostaloga što deca vole. Kad se umore i u večernjim satima zabava se nastavlja u toploj unutrašnjoj igraonici koja nudi dosta zabavnih i edukativnih sadržaja.

Foto album

Adresa:
Jovanke Jeftanović 125, Zlatibor

Kontakt
Tel: 031 / 845 151

Email:
info@hotelmirzlatibor.com

www:
http://www.hotelmirzlatibor.com