IGRAONICA „KLUPKO“

Igraonica Klupko nastala je iz želje dve mame da naprave udobno, toplo i sigurno mesto za kreativnu igru i razvoj dece koje je ujedno i prijatan prostor za roditelje.

Mi u Klupku znamo da igra može da bude istovremeno i zabavna i edukativna i umirujuća. Da bismo to postigli, sve naše aktivnosti osmišljava i planira odabrani stručni tim. Naš program je zabavan deci, a za roditelje je podrška jer je raznovrstan i koristan. Rad sa decom je jedan od najlepših, najtežih i najvažnijih poslova u životu.

Zato želimo da kroz živu reč i neposredan kontakt sa decom podstaknemo i oplemenimo njihov spontani razvoj kao i razvoj njihovih čula.

Rođendani

Rođendani su važan događaj u životu svakog deteta. Proslava se osmišljava namenski za svako dete, koje svoj veliki dan slavi sa porodicom, drugarima i drugaricama. Tu su i odabrani slatkiši i pokloni koji dete čine srećnim. Sve zajedno postaje uspomena neprocenjive vrednosti za ceo život. Klupko nudi svoj prostor, ideje i organizaciju kako bi ovaj dan učinili posebnim za vaše mališane.

Aktivnosti

Klupko, pored redovnih usluga, povremeno organizuje aktivnosti vezane za likovnu, muzičku i pozorišnu umetnost kao i stručne konsultacije vezane za praćenje razvoja dece.

Radionice

Želimo da naša deca kroz igru i zabavu istraže svoju kreativnost, interesovanja i prepoznaju svoje talente.

Radionice u našoj ponudi su primerene uzrastu dece, interaktivne su i vode ih iskusni edukatori iz različitih oblasti.

Sportić

Ova aktivna sportska radionica namenjena je deci od 3 godine. Bazira se na dinamičnoj igri koja uključuje elemente joge, korektivnih vežbi, gimnastike i atletike. Radionice vode treneri Bušido školice sporta. Kada nam vremenski uslovi dozvoljavaju sportske radionice se održavaju na otvorenom.

cenovnik.pdf

 

Foto album

Adresa:
Prote Mateje 60, Beograd

Kontakt
Tel: 011 / 386 27 63

Email:
igraonica@klupko.rs

www:
klupko.rs