„Ivica i Marica“ Subota, 14.april u 17:00h – Akademija 28

Akademija 28

„Ivica i Marica“
Subota, 14. april u 17:00h

Predstava „Ivica i Marica“ nastala je na podlozi istoimene popularne priče Braće Grim, ali je tekst adaptiran tako da je prijemčiv i deci predškolskog uzrasta, jer se na šaljiv i maštovit način dočarava priča, a da pritom niko ne biva uplašen – naročito ne najmlađi gledaoci. Ivica i Marica bez straha i iz dečije radoznalosti ulaze u avanturu i tako odlaze dublje u šumu gde nailaze na čokoladnu kuću. Miris slatkiša ih uvlači u veštičiju zamku, ali dve pametnr dečije glavice uspevaju da nadmudre pomalo zaboravnu bakicu.

Kroz interaktivnu glumačku igru deca postaju aktivni učesnici pozorišnog čina što samo izvođenje čini još uzbudljivijim za mališane. Svakako nam je cilj, da deci, pored igre i kvalitetne zabave, pružimo i neka nova saznanja: šta znači laž a šta istina, kako da se izbore sa iskušenjima, neprijatnim životnim situacijama i da naposletku shvate da su u životu najvažniji ljubav, prijateljstvo, istina i poštenje.

Neizostavni deo predstave je, naravno, muzika, tako da će deca, uz duhoviti tekst, moći da se zabave i uz prepoznatljive pesmice. Predstava je namenjena uzrastu od 3 do 9 godina i traje oko 45 minuta.

Igraju:

Dejan Stojaković (Ivica)
Zlatija Ivanović (Marica)
Sonja Knežević (Veštica)

Tekst i režija:

Kreativni tim

Kostim i scenografija:

Tanja Žiropađa

Izbor muzike i produkcija:

Kreativni tim – Drama Dama

NAGRADNO PITANJE !!!

OD ČEGA JE NAPRAVLJENA KUĆA ZLE VEŠTICE ?

Adresa:
Nemanjina 28, Beograd

Kontakt:
Centrala: 011 / 36 16 020
Mob: 063 / 374 103