Izveštaj sa XIII izlođbe pasa mešanaca

LJUBAV, SREĆA I MEŠANAC SE NE MOGU KUPITI!

 

ORCA VELIKA GODIŠNJA IZLOŽBA PASA MEŠANACA 2018.

 

 

U nedelju, 4. marta 2018. godine, Organizacija za poštovanje i brigu o životinjama – ORCA, organizovala je XIII Veliku godišnju izložbu pasa mešanaca, uz podršku Kinološkog saveza i pomoć volontera. Izložba se održala na Beogradskom sajmu u Hali 1, u okviru Međunarodne izložbe pasa svih rasa – CACIB. Održavanje izložbe podržala je FARMINA PET FOODS i njihov distributer Plus Plus hrana za pse.

MEŠANAC PHOTO SESSION

Učesnici izložbe su imali priliku da ovekoveče ovaj dan jednim profi photo session-om. Fotografije će za koji dan biti postavljene na Facebook stranici ORCA i moći će da se besplatno preuzmu.

 

VREDNE NAGRADE I POKLONI

Pobednici su dobili pehare i medalje, kao i naročito vredne i korisne nagrade koje su im ove godine pripremili FARMINA PET FOODS i Plus Plus hrana za pse.

 

Svi posetioci izložbe mešanaca dobili su poklon paket sa vrhunskom FARMINA PET FOODS hranom za pse i šarmantnu ORCA maramu, koju je njihov ljubimac s ponosom nosio, i koju će nositi u šetnji.

 

Šta spaja ORCA, FARMINA PET FOODS & PLUS PLUS?

FARMINA PET FOODS, proizvođač hrane za kućne ljubimce iz Italije, ima za cilj da našim četvoronožnim prijateljima pruži zdravu i kvalitetnu ishranu, i time im omogući dug i srećan život. Distributer FARMINA PET FOODS proizvoda za Srbiju je beogradsko preduzeće Plus Plus doo .

 

Ono što je zajedničko za ovu vodeću marku i ORCA jesu vrednosti koje promovišemo. Zajednička misija jeste podrška postupanju vlasnika kućnih ljubimaca u skladu sa postulatima odgovornog vlasništva – ljubav i nega, poštovanje prava na dostojan život, adekvatan smeštaj i ishranu, prevencija i lečenje bolesti, kao i prihvatanje odgovornosti za  ponašanje naših članova porodice – kućnih ljubimaca.

Takođe, zalažemo se za netestiranje proizvoda na životinjama! Nijedna životnija nije žrtvovana da bi se dobila ne samo bezbedna, već i vrhunska hrana za kućne ljubimce.