KREATIVNO EDUKATIVNI-CENTAR „KEFALIŠTE“

Kefalište je kreativna učionica u kojoj se uči uz uživanje i kroz igru. Kefalište je kreativno-edukativni centar namenjen deci od 2 do 10 godina, nastao sa ciljem da kod dece podstaknemo maštu i navedemo ih na razmišljanje, razvijemo koordinaciju pokreta i motoriku, pojačamo njihovu koncentraciju i na pravi način usmerimo njihovu pažnju, i naučimo ih svakodnevnim veštinama i samostalnosti.

Uz stimulaciju i pravi pristup učenju, moguć je potpuni razvoj intelektualnih potencijala dece, kao i prepoznavanje njihovih specifičnih talenata. A sve to možemo kroz igru. Deca uče igrajući se, bez ikakvog napora. I uvek žele još jer poseduju urođenu radoznalost i potrebu za znanjem.

Zato su tu naše igračke koje su nesvakidašnje, inspirativne, edukativne, a istovremeno veoma zabavne. Naše igre i zadaci navode na razmišljanje i stvaranje asocijacija i kod dece razvijaju brzinu zaključivanja i funkcionalno znanje, a ne puko mehaničko ponavljanje. Uz to, kod dece podstičemo takmičarski duh, ali ih istovremeno učimo strpljenju i toleranciji.

Takođe, kod sve dece pratimo njihove individualne potrebe i interesovanja, kao i tempo rada i učenja. Jer, želimo da svako dete izvuče najbolje iz Kefališta.

KREATIVNI ROĐENDANI

U Kefalištu na drugačiji, kreativan način možete obeležiti svoj rođendan ili bilo koji Vama značajan dan. Preporučujemo organizaciju proslava za do 15-oro dece i 25-oro odraslih.

Slatke i slane poslastice možete obezbediti sami ili organizaciju posluženja prepustiti nama i našim partnerima, dok se piće poslužuje iz našeg šanka po povoljnim cenama. Posluživanje hrane je sa švedskog stola, pri čemu obezbeđujemo posude za serviranje hrane i celokupan pribor za jelo.

Uz decu su sve vreme vaspitači koji sa njima rade po unapred osmišljenom kreativnom konceptu, uz korišćenje najrazličitijih materijala i igračaka dostupnih u Kefalištu. Takođe, na raspolaganju Vam je i konobar-šanker.

Foto album

Adresa:
Nehruova 82, Beograd

Kontakt
Mob: 063/ 670 570

Email:
kefaliste@yahoo.com

www:
http://kefaliste.rs