Letnji kamp na Adi – Ostrvo sporta – Pokret za okret

LETNJI SPORTSKI KAMP NA ADI

BEZBEDNO OSTRVO SPORTA

Bezbednost dece tokom boravka na letnjem sportskom kampu je na veoma visokom nivou.
Bezbednosni sistem izgrađen za svaku sportsku tematsku celinu posebno, kroz više lanaca sigurnosti uz specifične i zajedničke zadatke svih članova tima. U timu se nalaze dva sertifikovana spasioca sa posebnim zadacima u toku sportova na vodi. Treći spasilac je iz redova spasilačkog tima Ade, sa kojima čvrsto sarađujemo i na stalnoj smo vezi.

Jedinstven, bogat sportski program za školsku i predškolsku decu na Adi. Kreirao ga je iskusan tim pedagoga i profesora sporta Pokreta za Zdravu Decu, „POKRET ZA OKRET“- koji je nadasve poznat po bezbednom, kreativnom i kvalitetnom programu koji uživa poverenje roditelja.

Nedeljni program.

Programom kampa obuhvatili smo sve sportove, koristeći sve što je na Adi dostupno i veliki asortiman naših sportskih sprava i rekvizita za decu. Prostor za sportki program je u hladu, u pošumljenim delovima ostrva, prilagodljiv trenutnim vremenskim prilikama.
Svesrdnu podršku kamp dobija od strane restorana „Sunset„.

Infrastruktura objekta Sunset koja nam je potrebna je na raspolaganju deci i programu; igrališta u hladu, plaža, prostor za kreativne radionice i drušvene igre takođe u hladu, restoran za obroke dece koja su na celodnevnom boravku, zaklon u slučaju lošeg vremena.

Tim

Visoko-profesionalan, selektovan tim sportskih pedagoga.

vako od nas poseduje mnoga iskustva u razičitim sportovima. Svakodnevno se bavimo pravilnim telesnim razvojem, unapređenjem motoričkih sposobnosti, širenju sportskih umeća i veština dece uzrasta od 3 do 12 godina kroz mnogobrojne različite sportske programe.

Desetine realizovanih letnjih sportskih kampova čine naš letnji program i rad jedinstvenim i posebnim.

Adresa:
Mihajla Pupina 11, Beograd

Kontakt:
Mob: 060 / 64 99 605
Mob: 064 / 64 99 621