MAGIČNA LIRA Nedelja, 18. mart – Akademija 28

Akademija 28

MAGIČNA LIRA
Nedelja, 18. mart u 12:00h

„Magična Lira“ je pre svega predstava o muzici, ali i predstava o prijateljstvu, ljubavi i pravim vrednostima. Princ Mirko i princ Saško imaju isti cilj: Da osvoje ruku princeze Simfonije. Jedan to želi iz ljubavi, a drugi iz koristi. Jednog voli princeza, a za drugog navija kralj.

Da bi se “iskomponovalo” pravo rešenje i smirile svađe, baka Sonata šalje oba princa u fantastičnu avanturu. Prinčevi dobijaju zadatak da pronađu i donesu Magičnu Liru! Međutim, čarobnjak Zabrljavko dodatno komplikuje situaciju tako da dvojica prinčeva zajedno moraju da prođu kroz različite prepreke, da savladaju razbojnike i čudna bića, kako bi došli do cilja. Na tom putu upoznaće i steći nove prijatelje i doneti neke neočekivane odluke. Na kraju će sve ipak biti lakše i biće više mira kada zasvira Magična Lira.

Produkcija: Čiča Mičino pozorište

Uloge tumače: Aleksandar Vučković, Aleksandar Ristoski, Vaja Dujović, Tamara Belošević, Bojan Hlišić, Vanja Nenadić, Vladimir Nićiforović, Mateja Popović, Dušan Popović.

Uzrast: 5-12; Trajanje: 50 min;

Karte za sve dečije predstave mogu se kupiti na biletarnici Akademije 28 svakog radnog dana 12:00–20:00č, kao i vikendom sat vremena pre početka predstave. Cena karte za sve dečije predstave je 400din, za grupne i organizovane posete mogući su popusti, a samo deca do tri godine ne plaćaju kartu.

NAGRADNO PITANJE !!

KOJOJ VRSTI INSTRUMENATA PRIPADA „LIRA“

Adresa:
Nemanjina 28, Beograd

Kontakt:
Centrala: 011 / 36 16 020
Mob: 063 / 374 103