ORCA VELIKA GODIŠNJA IZLOŽBA PASA MEŠANACA!

KO ĆE BITI NAJMEŠANAC 2018?

ORCA VELIKA GODIŠNJA IZLOŽBA PASA MEŠANACA!

U nedelju, 4. marta 2018. godine, u hali 1 Beogradskog sajma, Organizacija za poštovanje i brigu o životinjama – ORCA, organizuje XIII Veliku godišnju izložbu pasa mešanaca uz podršku Kinološkog saveza Srbije i Beogradskog sajma. Prijave učesnika su u toku, a više informacija o prijavi za izložbu možete naći na našem sajtu www.orca.rs

Ovogodišnju izložbu organizujemo pod sloganom „Ljubav, sreća i mešanac se ne mogu kupiti!“, čime želimo da ukažemo koliko su mešanci posebni i unikatni, kao i da podstaknemo buduće odgovorne vlasnike da naprave superherojski podvig i usvoje napuštenog mešanca. Zbog toga će na našoj izložbi Veterina Beograd udomljavati napuštene pse iz gradskog prihvatilišta.

Možda baš na našoj izložbi pronađete vašeg novog prijatelja!

To nije sve! Ove godine, sa zadovoljstvom organizujemo prvi u nizu susreta dece koja sakupljaju sličice albuma “Misija prijatelja životinja”. Na izložbi, deca će imati prilike da uz druženje, razmene duplikate svojih sličica.

Album “Misija prijatelja životinja” nije običan album! Nastao je u saradnji Panini, Pizzardi i ORCA i njime zajedno štitimo životinje u Srbiji! Kroz album, mališani na zabavan i edukativan način uče o životinjama, prirodi i njihovoj zaštiti, a kupovinom „sličica koje pomažu životinjama“ deca i njihovi roditelji, obezbeđuju 100.000 obroka za životinje kojima je to najpotrebnije!

Podržite izložbu pasa mešanaca i budite deo jedne lepe i plemenite priče!