PK SWIM WAY

Plivački klub Swim Way počeo je sa radom 2015. godine na bazenu SC Banjica. Osnivači kluba su vrhunski sportski stručnjaci i profesori fizičkog vaspitanja koji poseduju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom, kao i u plivačkom i vaterpolo sportu. Danas, klub radi na nekoliko lokacija u gradu, kao mesto okupljanja svih zaljubljenika u plivanje, nezavisno od uzrasta.

Osim škole plivanja, u okviru kluba Swim Way dostupni su i drugi programi: škola vaterpola, trenažno i rekreativno plivanje, individualni treninzi plivanja itd.

Osnovni cilj škole plivanja je da pripremi dete za samostalan i bezbedan boravak u vodi, kao i usvajanje motoričkih navika kako bi se dete osećalo prijatno u vodi. Tok obuke plivanja sadrži vežbe:
• -za privikavanje na vodu
• -disanja
• -plutanja i vežbe zauzimanja bezbednog položaja u vodi
• -klizanja
• -obuke rada nogu
• -obuke zaveslaja

Škola plivanja podrazumeva obuku sve četiri osnovne tehnike plivanja – kraul, leđni kraul, prsno, delfin. Pored rada u bazenu, praktikuju se i vežbe na suvom. Nakon uspešno završene škole plivanja, polaznici mogu da nastave sa trenažnim plivanjem, rekreativnim plivanjem ili da pređu u školu vaterpola.

Naš tim čine diplomirani profesori fizičkog vaspitanja i sportski treneri koji poseduju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom. U prijatnoj, drugarskoj i zabavnoj atmosferi, uz primenu najsavremenijih metoda i sredstava, treneri se trude da deca pre svega, zavole plivanje, a onda i savladaju sve elemente predviđene planom i programom.

Foto album

Adresa:
Nikšićka 6, 11000 Beograd

Kontakt
Mob: 065 / 214 16 10

Email:
milos@skolaplivanja.rs

www:
http://www.skolaplivanja.rs