Predstava Vitez Koja u velikoj akciji- nedelja 22,april Akademija 28

 „Vitez koja u velikoj akciji“

Nedelja 22.april 12:00h

Junak detinjstva i crtani lik koji ne smemo zaboraviti, vraća se na velika pozorišna vrata Akademije 28! Ovoga puta on je u misiji spasavanja princeze Mile koju je u svom dvorcu zatočio Crni vitez Bole. Njegovo veličanstvo kralj, Milin otac, zbog toga će okrenuti dobro poznati broj Viteza Koje, najhrabrijeg i najplemenitijeg viteza u kraljevstvu i zamoliti ga da spasi njegovu kćerku. Kao i uvek, Vitez Koja će se odazvati pozivu i zajedno sa svojim vernim drugarom Mlatom Zamlatom krenuti u veliku akciju spasavanja princeze Mile.

Jedan od glavnih kvaliteta predstave je što se kroz niz smešnih situacija u koje dolaze glavni likovi, na neposredan i deci interesantan način, ukazuje na važnost prijateljstva i lepog ponašanja. Vitez Koja i Crni vitez će se, između ostalog, nadmetati u različitim veštinama kao što su: mozgalice, borba mačevima i kavaljerstvo. Da li će Vitez Koja uspeti da oslobodi princezu Milu i da na viteškom turniru pobedi Crnog Viteza, saznaćete na Velikoj sceni Akademije 28.

Uloge: Biljana Mitrović (Princeza Mila)

Dejan Stojaković (Crni vitez Bole)

Milan Pajić (Vitez Koja)

Vladimir Popović (Mlata Zamlata)

Režija:

Igor Damnjanović

Scenario:

Mina Aleksić i Biljana Mitrović

Karte za sve dečije predstave mogu se kupiti na biletarnici Akademije 28 svakog radnog dana između 12:00-20:00č i vikendom sat vremena pre početka predstave. Cena karte za sve dečije predstave je 400din, za grupne i organizovane posete su mogući popusti, a samo deca do tri godine ne plaćaju kartu. Više informacija možete dobiti na br. tel: 011/3621-787; 063/376-847.

NAGRADNO PITANJE !!!

KOJE JE REŽIRAO OVU PREDSTAVU ?

Adresa:
Nemanjina 28, Beograd

Kontakt:
Centrala: 011 / 36 16 020
Mob: 063 / 374 103