ROĐENDAONICA „BIG BEN“

Maštovito osmišljena i uređena rođendaonica, savršen je izbor za roditelje koji žele da obraduju svoje dete i prirede mu rođendan za pamćenje.

Dečiji rođendani, predstavljaju njihove najvažnije trenutke u životu. Druženje sa drugarima, pokloni, muzika i mnogo smeha, ono je što Vas očekuje ukoliko se odlučite za rođendaonicu „Big Ben“ kao prostor za proslavu rođendana Vašeg mališana.

Uz mnogo kreativnosti i pre svega poštovanja kako dečijih potreba za interesantnim prostorom za igru, tako i bezbednim okruženjem po meri roditelja, prostor za proslavu rođendana na Vidikovcu, pretvorili smo u pravo malo dečije carstvo.

Namenjena deci uzrasta do 10 godina starosti, zanimljiva igraonica za rođendanske proslave, svojim dopadljivim izgledom, brojnim toboganima, spravama za penjanje i mnoštvom igračaka, spremna je za dečije avanture.

Deci do 15 godina, na raspolaganju je naša diskoteka sa svetlosnim i zvučnim efektima. Prava mala dečija diskoteka, sa muzikom i atmosferom prilagođenom uzrastu dece, najbolji je poklon za Vaše dete. Mogućnost da organizuju žurku sa društvom u prostoru za proslavu rođendana, pod nadzorom našeg osoblja, uliće i Vama poverenje da će sve proteći kako očekujete.

Dečiji rođendani kao iz snova, su upravo ono što želimo svakom mališanu da obezbedimo. Prikazati im detinjstvo kao najlepši period života u kom je igra jedino na šta treba da misle, prioritet je našeg rada.

Kapacitet prostora za rođendane predviđen je za 30-40 dece i isti broj odraslih. Posluženje u vidu grickalica i torti za decu možete sami da donesete.

Svratite do nas i prepustite nam da se pobrinemo oko rođendanske proslave Vašeg mališana.

Proslava rođendana može da počne!

Adresa:
Vidikovački Venac 14i
Beograd – Rakovica

Telefon:
011 / 411 21 29
064 / 870 52 10