ROĐENDAONICA „DVORIŠTANCE – SPORT & PLAY“

Sport&Play vašoj deci pruža mogućnost da probaju nove stvari, izgrade samopouzdanje, učine mnogo za svoje zdravlje i sa osmehom se vrate kući.

Naš cilj je da kroz igru utičemo na razvoj motoričkih znanja i sposobnosti koja obuhvataju savladavanje prostora (valjanje, puzanje, hodanje i trčanje), prepreka (preskoci, naskoci, saskoci, penjanja i provlačenja), otpora (dizanja, nošenja, guranja, vučenja, upiranja i višenja), manipulisanje objektima (hvatanja, dodavanja, bacanja i vođenja). Razvojem tih znanja stvaramo dobar temelj za razvoj motoričkih i funkcionalnih sposobnosti.

Radimo sa decom uzrasta od 3-6 godina, tj. do predškolskog uzrasta. To je najosetljiviji i najbitniji period u rastu i razvoju dece u kojem mora da se uloži puno rada I strpljenja. Naš uspeh će biti i Vaš, kad dete savlada i popne se na viši stepen svojih motoričkih mogućnosti.

Treninzi se održavaju u našoj opremljenoj sali rodjendaonice Dvorištance Sport&Play na Slanoj bari- Primorska 64a (od BIGa preko mosta, na k.toku levo, posle 2galeba)

Dodjite da se poigramo i zajedno savladamo postavljene prepreke!

Foto album

Adresa:
Primorska 64a, 21000 Novi Sad

Kontakt
Mob: 064 / 278 05 18

Email:
dvoristancesportandplay@gmail.com

www:
dvoristance.rs/sport-and-play