ŠKOLA STRANIH JEZIKA „ESTUDIO“

„Estudio“ je skola za učenje stranih jezika prilagođena polaznicima svih uzrasta, nivoa znanja I profesija. Đaci, studenti, zaposleni, mame, tate, bake I deke, baš svi koji žele da obnove stečeno znanje ili pak nauče nesto novo, mogu da se pridruže na individualnim ili grupnim časovima u prijatnom okruženju škole „Estudio“ na Vračaru u Beogradu.

Polaznici su dobrodošli da se prijave tokom čitave godine. Uz staru, dobru metodu interaktivnog podučavanja kroz male grupe đaka ili na individualnim časovima, trudimo se da upotpunimo sadržaj kroz igru i zanimljive tematske radionice prilagođene različitim uzrastima. Naravno, kao dodatak proverenim metodama podučavanja, koristimo visoko edukativni audio i video sadržaj prilagođen ciljevima nastave. Međutim, svaki čas je novi izazov kada se nauči nešto novo, ali na malo drugačiji način.

Ambijent škole svakako doprinosi kreativnom pristupu nastavi i povezivanju više lepih umetnosti sa metodom učenja jezika. Možete nas kontaktirati ovim putem ili telefonski oko zakazivanja termina za razgovor radi utvrđivanja nivoa i prilagođavanju ciljeva nastave Vašim potrebama.

Adresa:
Stojana Protića 58, Beograd

Kontakt
Mob: 063 / 81 10 663

Email:
office@estudio.rs

www:
estudio.rs