„Veseli mornari“ Nedelja, 15. april – Akademija 28

„Veseli mornari“
Nedelja, 15. april 2018. u 12:00h

Ana i Filip igraju se u dvorištu. Drugari iz dvorišta ih zovu da im pomognu oko mačke koja se popela na drvo. Filip odlazi, a Ana je ljuta što su ih prekinuli u igri. Tužna i usamljena Ana polazi u šetnju. Odjednom, saplete se na staru prašnjavu bocu. Protrlja je i gle čuda – i sama se nađe u boci, a u boci more, brod i veseli mornari. Ana upoznaje veselu šašavu družinu, saznaje razne zanimljive veštine, a ubrzo saznaje i da je Troglavi zmaj zarobio vesele mornare i Leptirka u prašnjavoj boci.

Ova predstava namenjena je najmlađoj publici uzrasta od 3. do 12. godine, sa zanimljivom scenografijom, živopisnim kostimima i maskama. Predstava je interaktivna, edukativna i zabavna. U predstavi se pojavljuju devojčica Ana, dečak Filip, devojčica Jaca, dečak Sima mornar Mrša i mornar Trša, Troglavi zmaj, Leptirko.

Režija i tekst: Nikola Marković i Tatjana Milanov

Igraju: Tatjana Milanov, Nikola Marković, Nikola Simić, Jadranka Nanić-Jovanović

Karte za sve dečije predstave mogu se kupiti na biletarnici Akademije 28 svakog radnog dana 12:00–20:00č, kao i vikendom sat vremena pre početka predstave. Cena karte za sve dečije predstave je 400din, za grupne i organizovane posete mogući su popusti, a samo deca do tri godine ne plaćaju kartu.

Adresa:
Nemanjina 28, Beograd

Kontakt:
Centrala: 011 / 36 16 020
Mob: 063 / 374 103