VRTIĆ I JASLICE „MALA AKADEMIJA“

Naša misija

Mi smo privatna predškolska ustanova akreditovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i spremni smo da uvek idemo korak dalje kako bi pružili najbolje onima koji su nam najbitniji – DECI. Naša namera je da ponudimo vrtić koji će, svojim višim kvalitetom vaspitno obrazovnog rada, organizacijom, individualnim pristupom svakom detetu, optimalnim uslovima za razvoj i napredovanje dece, manjim brojem upisane dece u grupi, kvalitetnom saradnjom sa roditeljima i raznovrsnim specijalizovanim i dodatnim programima, pružiti deci i roditeljima maksimalnu sigurnost, bezbrižno odrastanje i uživanje u roditeljstvu. Želimo da porodici sa zaposlenim roditeljima pružimo kompletnu i objedinjenu uslugu i da na taj način im budemo podrška u procesu odrastanja njihove dece.

Naša vizija

Cilj nam je da izgradimo dobru obrazovnu sredinu u kojoj ćemo ohrabrivati sposobnosti i potencijale svakog deteta ponaosob. Naša uloga je da pružimo podsticaj detetu da razija svoje kapacitete, proširuje iskustva i izgradjuje saznanja o sebi, drugim ljudima i svetu koji ga okružuje, kako bi mu stvorili dobre temelje za život.

Dodatne sluge

Posebnu pažnju Mala Akademija poklanja dodatnim programima, kojima se podstiče dečiji razvoj i proširuju iskustva u odredjenim oblastima.

Mali sportisti

Cilj programa je pravilan psihofizički razvoj, razvoj motoričkih sposobnosti, negovanje sportskog duha i saradnje. Planirano je upoznavanje dece sa poznatim sportistima koji će im preneti svoje znanje na sportskom terenu.

Mali glumci

Program posvećen mališanima koji žele da kroz dramske vežbe pokrenu svoju imaginaciju, savladaju tremu, prošire vokabular i nauče pravilan izgovor igrajući svoje prve uloge.

Mali „Englezi“

Cilj programa je da se deca zainteresuju za spontano učenje engleskog jezika kroz igru i druženje. Namenjen je deci koja vole engleski i žele da nauče još više.

 Mali istraživači

Program je osmišljen tako da deca kroz igru i oglede prilagođene njihovom uzrastu upoznaju svet oko sebe i razne materijale, pojave i procese u prirodi.

Mali muzičari

Cilj je upoznavanje dece sa različitim muzičkim oblicima i instrumentima, i da deca kroz pesmu, ples i igru razviju osećaj za ritam.

Mali slikari

Program koji razvija kod dece kreativnost i likovne i stvaralačke potencijale i pomaže im da oslobode svoju bogatu maštu .

Adresa:
Nikolaja Krasnova 9, Beograd

Kontakt
Mob: 062 / 16 73 573

Email:
info@vrticmalaakademija.rs

www:
vrticmalaakademija.rs