VRTIĆ „IZVRNUTA TORTA“

Akreditovana privatna predškolska ustanova „Izvrnuta torta” nalazi se na Novom Beogradu (Milutina Milankovića 110), u potpuno renoviranom prostoru sa direktnim izlazom na park. Upisom deteta u našu ustanovu, roditelji imaju pravo na prijavu za subvencije Grada Beograda.

Naš vaspitno obrazovni tim sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom, svakodnevno vodi računa o bezbednosti, zdravlju, vaspitanju i obrazovanju dece u vrtiću – od jaslenog (10 meseci do 3 godine), preko vrtićkog (od 3 do 6 godina), do predškolskog uzrasta.

Pored osnovnog modela brige o deci i vaspitanja dece koje sprovodi naše stručno osoblje, u našoj ustanovi na raspolaganju su vam i dodatni sadržaji poput razvojnih sportskih aktivnosti, stranih jezika, specijalizovanih matematičkih, muzičkih, likovnih radionica, obilazaka tački od interesa poput muzeja, pozorišta, bisokopa, odlazaka na izlete i rekreativnu nastavu.

„Izvrnuta torta” je vrtić koji podstiče želju za istraživanjem, igrom i učenjem, sa ciljem razvoja kreativnosti i funkcionalnog znanja dece. Želimo da naša deca kroz igru nauče da vrednuju sebe i druge, da se slobodno i jasno izražavaju, da sami stvaraju, zaključuju i kreiraju.

Foto album

Adresa:
Milutina Milankovića 110, Beograd

Kontakt
Tel: 011 311 09 02
Mob: 065 / 31 10 903

Email:
info@izvrnutatorta.rs

www:
https://izvrnutatorta.rs