VRTIĆ „MIKOLU“

Polazimo od potreba porodice i razvojnih potreba dece i nastojimo da podržimo porodicu u ostvarivanju roditeljskih funkcija i pružanju optimalnih uslova za pravilan psihofizički razvoj dece. Vaspitne grupe su formirane po principu mešovitih uzrasta, što deci omogućava svakodnevne prilike da ostvaruju bogatiju komunikaciju sa decom starijeg i mladjeg uzrasta.

Naša osnovna specifičnost je radioničarski koncept rada, što znači da dnevne aktivnosti realizujemo na svakodnevnim potrebama dece: mesimo prave kolače, pravimo upotrebne i ukrasne predmete od gline, pravimo zimnicu, sadimo cveće, spremamo prostor u kome boravimo, sečemo, lepimo, pravimo kolaže za opremanje prostora..Nastojimo da detetu omogućimo da dodje do znanja kroz sopstveno iskustvo i istraživanje.

Trudimo se da sve aktivnosti koje je moguće sprovesti u jednostavnom obliku i prilagodjene svakodnevnom životu realizujemo u vrtiću kroz radionice. Nema gledanja TV-a, muzika je prilagodjena uzrastu dece, isključivo dečija i klasična.

Adresa:
Bul. Milutina Milankovića 120a, Beograd

Kontakt
Tel: 011 / 31 11 311
Mob: 063 / 231 692

Email:
office@mikolu.rs

www:
http://www.mikolu.rs/