VRTIĆ „PAČIJA ŠKOLA“

Predškolska Ustanova Pačija Škola

Predškolska ustanova “Pačija Škola” je podsticajna sredina za rast i razvoj dece koja radi po programu verifikovanom od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Glavne prednosti našeg vrtića su porodična atmosfera, idealni uslovi za boravak dece od najranijeg uzrasta do polaska u školu. Stručno i profesionalno osoblje koje primenjuje fleksibilan pristup organizaciji rada, u skladu sa potrebama roditelja.

Multifunkcionalni prostor vrtića “Pačija Škola” opremljen je prema pedagoškim standardima i kriterijumima tako da ispunjava visoke vaspitno-obrazovne, zdravstvene i higijenske norme. Posebnu pažnju posvećujemo bezbednosti, tako da je objekat u potpunosti prilagođen potrebama mališanimaa od najranijeg uzrasta. Zahvaljujući prelepo uređenom dvorištu sa spoljnom igraonicom i igračkama, mališani imaju mogućnost da borave na otvorenom i uživaju u igri sa drugarima.

Polazeći od stanovišta da je svako dete individua za sebe i ima specifične potrebe, sposobnosti i interesovanja, plan i program predškolske ustanove “Pačija Škola” usklađen je sa mogućnostima dece u skladu sa njihovim uzrastom. U okviru vrtića rad se realizuje po modelu “B” koji obuhvata:
-Zdravstveno preventivni rad i negu dece jaslenog uzrasta
-Vaspitno obrazovni rad sa decom vrtićkog uzrasta
-Pripremno predškolski program i pripremu dece za polazak u školu

Vaspitno obrazovni program prilagođava se uzrasnim mogućnostima dece i obuhvata šest razvojno metodičkih oblasti:
-Jezičke aktivnosti
-Manipulativne aktivnosti
-Fizičke aktivnosti
-Istraživačke aktivnosti
-Likovne aktivnosti
-Muzičke aktivnosti

Pored redovnih aktivnosti, u vrtiću “Pačija Škola” realizuju se i dodatni programi koji su usklađeni u skladu sa interesovanjima i željama dece: engleski jezik, školica sporta, školica plesa i folklora, ekološke i kreativne radionice. Tokom godine organizuju se različite tematske priredbe u zavisnosti od doba godine ili događaja koji se obeležava: Nova Godina, 8. Mart, Dan vrtića, kao i završna svečanost za buduće đake prvake. Takođe, Više puta u toku godine organizuju se izleti, putovanja, posete pozorištu i uzima učešće u raznim manifestacijama organizovanim od strane lokalne zajednice.

Naš tim čine visokoobrazovani stručnjaci iz različitih oblasti koji poseduju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom: medicinske sestre-vaspitači, strukovni vaspitači, diplomirani vaspitači, pedagog, logoped, pedijatar, nutricionista-dijetetičar. Konstantno Prateći rast i razvoj mališana, naši stručnjaci se trude da osiguraju bezbrižno detinjstvo Vašeg deteta. Takođe, rado ćemo ponuditi sve neophodne savete roditeljima.

Kao prioritet svog vaspitnog delovanja, predškolska ustanova “Pačija Škola” izdvaja izbalansiranu ishranu dece. U sklopu vrtića nalazi se moderno opremljena kuhinja po HACCAP standardu u kojoj se svakodnevno spremaju sveži obroci od strane kvalifikovanog osoblja. Plan i program ishrane dece je sastavljen od strane tima nutricionista dijetetičara, što garantuje dobro izbalansirane obroke koji će doprineti zdravom razvoju dece. Svi obroci se služe u prijatnom ambijentu naše trpezarije, gde deca pored obedovanja, stiču navike kulturnog ponašanja za vreme obroka.

Izaberite vrtić prilagođen prvenstveno potrebama Vašeg deteta, posetite akreditovanu predškolsku U stanovu “Pačija Škola”. Upis dece u toku!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 06:30-18:00h

Posetite naš Sajt: www.pacijaskola.com
Pratite nas putem društvenih mreža:

Facebook: www.facebook.com/p.u.pacijaskola
Twitter: www.twitter.com/pacijaskola

Predškolska ustanova “Pačija Škola”, Mirgorodska 14, (Put za Ovču), Borča, Palilula

Video prezentacija

Adresa:
Mirgorodska 14, Beograd

Kontakt
Tel: 011 / 33 21 425
Mob: 064 / 82 11 217

Email:
pacijaskola123@gmail.com

www:
http://www.pacijaskola.com