VRTIĆ „ŽAN ŽAK“

O Žan Žaku

Kada smo promućkali stručno obrazovanje iz oblasti pedagogije i iskustvo u radu u školskim i vanškolskim institucijama, sa snažnim osećajem da je jednostavno voleti, poštovati i razumeti dete, biti mu stalna podrška i sigurnost, nastao je Žan Žak – centar za edukaciju, sport i umetnost, za decu od 3 do 7 godina.

Period od rođenja deteta do polaska u školu, najburniji je period razvoja koji pruža mogućnost da se vaspitnim procesom aktualizuju psihofizički potencijali deteta, prošire iskustva, stvore uslovi za izgrađivanje svih svojstava ličnosti. Zato je osnovna misija našeg tima osnažiti dete za sve uslove i okolonosti.

Gde je Žan Žak

Rastemo u okolini Sava Centra, u Bulevaru Zorana Đinđića 6a, na prvom spratu u stanu od 140 m2, koji smo pažljivo opremali po brojnim dečjim predlozima, brinući o bezbednosti, estetici i prijatnoj atmosferi. Naš prostor liči na porodični dom, pa se naša deca u njemu prijatno i sigurno osećaju. Svetao je i prostran, ispunjen zanimljivim igračkama pomoću kojih saznajemo i igramo se. Na velikoj terasi igramo košarku i fudbal, pravimo kućice za lutke, a kada padne sneg i Sneška Belića. Kada su dani topli napolju i ručamo, slikamo i stvaramo. U okolini imamo nekoliko lepih parkova, školu, pijacu… gde nas često možete videti u šetnji.

Program rada u predškolskoj ustanovi Žan Žak

Foto album

Adresa:
Bul. Zorana Đinđića 6a, Beograd

Kontakt
Tel: 011 / 31 33 115
Mob: 063 / 777 11 55

Email:
centarzanzak@gmail.com

www:
http://zanzak.rs